Bliv en værtsfamilie

At bo hos en værtsfamilie er en af de mest spændende og berigende komponenter af Up with People-programmet. Partnerskabet mellem lokale familier og medvirkende fra Up with People skaber et sandt globalt fællesskab. Sammen vil I lære fra og skabe forhold med folk fra andre kulturer og fællesskaber fra hele verden.

Siden 1965 har flere end 800.000 familier verden rundt budt medvirkende fra Up with People ind i deres hjem.  Den kulturelle læring, der finder sted i de lokale hjemlige omgivelser – hvor man kan opdage nye skikke, sprog, mad og traditioner – ligger i centrum af UWP-oplevelsen for både medvirkende og værtsfamilier.

Dette er kulturel indlevelse, når den er bedst. Medvirkende fra UWP kan komme fra hele verden eller fra den anden side af byen. Værter bor måske i lejlighed, hus på landet, stråtækt hytte eller forstadsvilla. Uanset hvad, så bringer hvert ophold hos en værtsfamilie en chance for at danne livslange internationale venskaber. Og forståelsen, medfølelsen og bevidstheden af vores globale sammenknyttethed hjælper med at bringe verden tættere sammen på en unik og markant måde.


Up with Peoples værtsfamilier giver:

  • Et sikkert og indbydende miljø for UWP-studerende
  • Viden om din lokale kultur og fællesskab
  • Et sted at sove
  • Morgenmad og de fleste middage
  • Lokal transport i starten af hver dag

Up with Peoples værtsfamilier modtager:

  • En kulturel indlevelsesoplevelse hvor skikke og traditioner deles mellem din medvirkende og din familie
  • Eksponering til filosofien og tankegangen bag den global indbygger
  • Muligheden for at tjene dit fællesskab, hvor du arbejder side om side med din medvirkende i frivillige projekter
  • Nye forbindelser, der ofte udvikler sig til livslange venskaber
  • To gratis Up with People-billetter


Bliv en værtsfamilie!

Interesseret i at vide mere?  Sig bare til, og så holder vi dig ajour! Vi vil med glæde besvare alle de spørgsmål, du måtte have, og vi tager kontakt, så snart de medvirkende er på turné i dit område. Hvis du allerede ved, at medvirkende kommer til dit fællesskab, så kontakt os.

“Jeg elsker, at vi kommer til at opleve en ny verden, hver gang vi kommer til en ny værtsfamilie. Hver værtsfamilie har sin egen måde at leve på, og hver gang jeg forlader en værtsfamilie, så føler jeg mig beriget og ked af det, fordi tiden gik så hurtigt. De særligste øjeblikke for mig er de små: samtaler, latter ved middagsbordet samt følelsen af at komme hjem efter en lang dag, selv om det ikke er mit egentlige hjem. Det er nogen gange virkelig hårdt at sige farvel, særligt første gang: den måned i Denver var ikke altid fest og farver, men min værtsfamilie var en utrolig støtte for mig.”

Manuela Hirzel (Schweiz) Rejste med Up with People medvirkende A’17